Wedding headbands and bridal combs – for your special occasion

Wedding headbandsHandmade jewelry – very popular and beautiful accessories for girls on their wedding day. If you want to look classy, elegant and shine bright like a diamond – wedding headbands and bridal combs for hair is exactly what you need on your special day. ,,Onlyhandmadejewelry.com” offers a lot of different types of wedding headbands and combs for hair. It can be delicate crystal bridal headband, hair vine, flower headband, bridal tiaras with pearls and crystals, unique crocheted headband, headband made from feathers and other. Various types of accessories let you look amazing on a dance floor and in the photos. Sparkling vintage styles hair accessories can be made from Swarovski pearls, rhinestones, silver plated wire or other material. The most of headbands are in white color, so it’s perfect not only for your wedding, but also for girls night out before the special day!

Skaityti straipsnį “Wedding headbands and bridal combs – for your special occasion” »

Oro kondicionieriai ir rekuperatoriai – gaiviam namų orui

Oro kondicionieriaiOro kondicionieriai – tai patalpas vėsinantys įrenginiai, kurie žiemą taip pat gali šildyti erdvę. Jų skiriama keletas rūšių: sieniniai, kasetinio, ortakinio tipo bei mobilūs. Rekuperatoriai – tai atvirkštinį šilumos gavimą siūlantis spendimas, kuris sušildo tiekiamą orą ir taupo šilumą. Rekuperatorių rūšys gali būti: plokšteliniai, rotoriniai bei atskirų srautų rekuperatoriai. Biuruose bei gyvenamosiose patalpose rekuperatoriai tiekia gryną orą, šalina nepageidaujamus kvapus, perteklinę drėgmę, dulkes ir saugo šilumą. Tuo tarpu oro kondicionierių paklausa išauga šiltuoju metų laikotarpiu, kai patalpos nebėra šildomos, o lauke spiginant karščiui, norisi atsivėsinti. Tad kokiais kriterijais remiantis, geriausia rinktis oro kondicionierių?

  1. Atsižvelkite į gamintoją. Ilgametę darbo patirtį ir teigiamus klientų atsiliepimus turinti įmonė parduoda aukštos kokybės gaminius. Nors tokie oro kondicionieriai gali būti brangesni, šis pirkinys dažniausiai tarnauja ilgiau nei vienerius metus, todėl investuoti didesnę pinigų sumą į patikimą gamintoją visuomet yra verta. Technologiškai pasenę gaminiai gali naudoti kur kas daugiau elektros energijos, o tai atsiliepia gaunamoms sąskaitoms. Taigi, naujomis tehnologijomis pagaminti produktai visuomet leidžia sutaupyti.
  2. Atkreipkite dėmesį į kondicionieriaus tipą ir funkcionalumą. Dažniausiai pasirenkamas kondicionierių tipas – sieniniai. Juos lengva sumontuoti, taip pat šie neužima papildomos kambario erdvės, turi aukštą naudingumo koeficientą, suvartoja mažiau elektros energijos bei yra valdomi pulteliu. Tiesa, tokie kondicionieriai labiausiai tinka įsirengti standartinio dydžio kambariuose, o jei vėsinti reikia didesnę patalpą, rekomenduojami kito tipo kondicionieriai.
  3. Vieni svarbiausių kriterijų – galingumas ir naudingumo koeficientas. Dauguma gamintojų nurodo apytikslį patalpų plotą, kuris bus sėkmingai aptarnautas išsirinkto oro kondicionieriaus galingumu. Tačiau norint apskaičiuoti tikslų įrenginio galingumą ir naudingumo koeficientą, reikės pasitelkti tokius duomenis kaip patalpos langų plotas, sandarumas, namų apšiltinimas ir pan. Specialios skaičiuoklės dėka ir įvertinus namų situaciją, specialistai jums padės apskaičiuoti tikslią reikiamą oro kondicionieriaus galią.

Nauji butai – ekonomiški ir modernūs

Nauji butaiUAB ,,Vilmestos projektai“ – naujus daugiabučių namų projektus vystanti ir parduodanti įmonė. Jau ne viena Vilniuje gyvenanti šeima apsigyveno parduodamuose įmonės butuose, todėl ši yra sukaupusi nemažą patirtį ir pakeitusi ne vieno Vilniaus mikrorajono veidą. Ypač jaunos šeimos, auginančios mažus vaikus renkasi naujos statybos butus apsigyvenimui, tad kokie yra naujos statybos daugiabučių privalumai?

Nauji butai ir jų pastatymas mikrorajone pasižymi turintis modernias ir erdvias automobilių stovėjimo aikšteles, todėl jeigu jūsų šeima turi vieną ar net daugiau automobilių – naujos statybos name jums priklausys ir vieta aikštelėje. Dera paminėti, jog ne visų naujų namų kvartalai turi požemines automobilių stovėjimo aikštelių vietas, kurias už papildomą mokestį galite įsigyti, tačiau kur palikti automobilį grįžus po darbo – visuomet rasite.

Skaityti straipsnį “Nauji butai – ekonomiški ir modernūs” »

Vežame į Angliją saugiai ir greitai

AnglijaPervežimo įmonė ,,Transemija“ siūlo kokybišką, saugią ir greitą kelionę kryptimi Anglija – Lietuva. Įmonė veža keleivius, siuntas, gyvūnus, taip pat teikia perkraustymo paslaugas. Įmonėje dirba ilgametę patirtį turintys, draugiški ir paslaugūs vairuotojai, o mikroautobusai, kuriais keliaujama, yra apdrausti privalomaisiais civilinės atsakomybės draudimais. Kelionės į Angliją yra komfortiškos dėl reguliuojamų sėdynių, puikiai veikiančios oro kondicionavimo sistemos, talpios bagažinės, o taip pat transpoto priemonėje yra įrengtos kokybiškos DVD ir TV aparatūros. Grupėms bei pastoviems klientams įmonė taiko įvairias nuolaidas kelionėms bei visiems užtikrina patikimas paslaugas.

Jeigu siekiate sutaupyti pinigų, galbūt turite baimę skraidyti lėktuvais ar tiesiog niekur neskubate ir mėgstate keliauti patogiais mikroautobusais – šis pasirinkimas būtent jums. Vežame į Angliją kiekvieną savaitę, o dėl konkrečių datų ir laiko galima kreiptis telefonu arba užpildžius užklausos formą, esančią įmonės tinklalapyje. Keliauti su mikroautobusu yra patogu dėl keleto priežasčių:

  1. Sutaupysite pinigų, kuriuos vėliau galėsite išleisti atvykę į Angliją. Ne paslaptis, jog šalies sostinė Londonas yra vienas brangiausių didmiesčių pasaulyje, todėl sutaupytą pinigų sumą galėsite išleisti pramogoms, muziejams ar tiesiog apsipirkimui.
  2. Jūsų bagažo svoris ir turimų daiktų kiekis čia neturi įtakos, nes rankinių ir lagaminų kilogramų skaičius nėra matuojamas. Pasiimkite visus reikalingus daiktus su savimi ir nepergyvenkite, jog kažką pamiršote.
  3. Paslaugūs vairuotojai atsižvelgia į keleivius ir sustoja pasivaikščiojimui jiems pageidavus. Žinoma, sustojimų kiekis yra stebimas pagal aplinkybes, tačiau joms esant tinkamoms, galima sustoti tiek kartų, kiek pageidauja išalkę ar tiesiog pasivaikščioti norintys keleiviai.
  4. Keliaujant pamatysite ne vieną užsienio šalį, todėl jei esate smalsus, aplinkos stebėjimas važiavimo valandas pavers smagesnėmis ir laikas praeis greičiau. Skrendant lėktuvu, deja, aplinkinių šalių neišvysite.
  5. Kelionės į Angliją vykdomos kiekvieną savaitę, todėl atrasite jums tinkamiausią laiką, o Anglijoje būsite privežtas iki pat reikiamos išlipti jums vietos.

Aplinkos tvarkymas ir tvenkinių kasimas – neatsiejami gerbūvio darbai

Aplinkos tvarkymasUAB ,,Dzūkijos tvenkiniai” – įvairiais gerbūvio darbais, atliekų tvarkymu, pastatų griovimu, įrankių nuomos paslaugomis ir pan.veikla užsiimanti įmonė. Aplinkos tvarkymas – viena dažniausiai teikiamų paslaugų, kurią užsako įmonės ar privačių namų gyventojai. Specialistai gali atlikti vienkartinį arba reguliarų aplinkos tvarkymą. Jeigu neturite laiko, noro, o galbūt labiau pasitikite profesionalais, pasitikite pavasarį su išgenėtais medžiais, nupjauta ar naujai pasodinta veja, sunaikintomis piktžolėmis ar kitais aplinkos tvarkymo reikalaujančiais darbais. Dažniausiai aplinkos tvarkymo darbus sudaro: vejos priežiūra kaip tręšimas, aeravimas, pjovimas, jei reikia, naujos vejos parinkimas ir pasodinimas, vejos šukavimas, augalų priežiūra, formavimas, parinkimas, genėjimas. Jeigu jūsų sode ar kitoje norimoje sutvarkyti aplinkoje jau yra pasodintų augalų, įmonės darbuotojai gali juos pergrupuoti ar persodinti pagal įvairius gamtininkų reikalavimus. Taip pat ,,Dzūkijos tvenkiniai“ gali suformuoti medžius, krūmus, gyvatvores, juos nugenėti ir iš visos aplinkinės teritorijos išnaikinti besiveisiančias piktžoles. Atliekamų darbų kaina dažniausiai priklauso nuo teritorijos dydžio, reikiamų atlikti darbų, o tikslios detalės ir aplinkos tvarkymo laikas yra sutariamas susitikus su įmonės atstovu arba telefonu.

Skaityti straipsnį “Aplinkos tvarkymas ir tvenkinių kasimas – neatsiejami gerbūvio darbai” »