Kokie auskarai ir papuošalai bus madingi pavasarį?

Ne tik drabužiai, avalynė ar rankinės turi kasmet vyraujančias mados tendencijas. Kiekvienais metais žinomiausi pasaulyje mados dizaineriai, pristatydami naujausias kolekcijas, ant modelių ir manekenių kūnų demonstruoja ir kitus ne mažiau populiarius aksesuarus. Auskarai – vieni iš jų. Artėjant pavasariui, daugeliui norisi atsinaujinti savo rūbų ir papuošalų asortimentą. Tad kokie papuošalai bus madingi, o kokius derėtų pamiršti?

AuskaraiStilistai nerekomenduoja įvaizdžio nuo podiumo perkelti į kasdienį gyvenimą, tačiau tam tikrus jo elementus visuomet galima pritaikyti ne tik einant į darbą, bet ir lankantis vakarėliuose. Taigi, priklausomai nuo aplinkos, kurioje planuojate leisti laiką, pavasarį rinkitės masyvius, ryškiaspalvius ar įvairiomis aplikacijomis puoštus auskarus, kurie jūsų įvaizdžiui suteiks žaismingumo, neleis pranykti minioje ir tuo pačiu leis jaustis stilinga. Taip pat šį sezoną madingi papuošalai, dekoruoti versta ar tikra oda. Tai gali būti chokeriai, vėriniai ar apyrankės. Nebijokite rinktis ne tradicinės juodos ar rudos spalvos verstą odą, o dažytą bordo, raudoną, violetinę ar geltoną. Papuošalai nevisuomet turi derėti prie jūsų aprangos spalvos. Atvirkščiai, jie gali tapti aprangos akcentu, suteikiančiu žavią galutinę įvazdžio ,,natą“.

Skaityti straipsnį “Kokie auskarai ir papuošalai bus madingi pavasarį?” »

Užuolaidos ir romanetės Vilniuje – stilingam namų atnaujinimui

Romanetės,,GD CREATIONS“ – interjero tekstilės ir dekoro įmonė, kuri specializuojasi dekoruojant tiek namų, tiek biurų ar kitos paskirties interjerus. Ši įmonė siūlo platų audinių užuolaidoms pasirinkimą, dizainerio apsilankymą su įvairiais audinių pavyzdžiais, interjero tekstilės modeliavimo paslaugas, užuolaidų, romanečių ir kitų tekstilės gaminių siuvimą, kabinimą, karnizų parinkimą bei montavimą. ,,GD CREATIONS“ turi platų audinių, karnizų ir aksesuarų pasirinkimą savo sandėlyje, todėl net ir išrankiausias klientas atras tokius tekstilės gaminius, kurie labiausiai tiks prie interjero. Įmonė reguliariai atnaujina savo kolekcijas, aksesuarus, kurie išsiskiria savo stilingumu ir kokybiškumu. Jeigu norite atnaujinti namus moderniomis lovatiesėmis, pagalvėlėmis, įsigyti romanetes ar užuolaidas – susisiekite su ,,GD CREATIONS“ telefonu arba užpildykite užklausos formą internete ir jums bus suteikta išsami konsultacija.

Įmonės siūlomos užuolaidos Vilniuje gali būti tiek dieninės, tiek naktinės. Užuolaidų asortimentas – itin platus, įvairiaspalvis, margas bei skirtingų modelių. Romanetės – tai šiuolaikiškas sprendimas moderniems namams, kuriantis išskirtinį jų stilių. Romanetės ne tik saugo namus nuo tiesioginių saulės spindulių, bet ir nuo nepageidaujamų pašalinių žvilgsnių. Šis langų dekoravimo elementas pasižymi praktiškumu, funkcionalumu ir patogumu. Romanetės yra kuriamos iš užuolaidinių audinių, todėl jos nėra nei kiek nepanašios į žaliuzes ar roletus. Jeigu jūsų namuose kabo užuolaidos, romanetes puikiai su jomis galima suderinti. Pavyzdžiui, turėti dienines užuolaidas, tačiau nakčiai skirtas romanetes. Jos yra tvirtinamos net keletu būdų: virš lango, ant jo rėmo arba pačiame lange. Specialios grandinėlės dėka traukiamos romanetės susiklostuoja itin tvarkingai ir subtiliai. Jos yra lengvai užfiksuojamos bet kokiame pageidaujamame aukštyje, o ir priežiūra nereikalauja ypatingų pastangų. Norėdami išskalbti romanetes, turite jas tiesiog nukabinti nesudėtingo mechanizmo pagalba.

Skaityti straipsnį “Užuolaidos ir romanetės Vilniuje – stilingam namų atnaujinimui” »