Apie pigesnį pirkimo internetu būdą

Parduotuvėje 1a.lt, kaip ir didžiausiose pasaulinio lygio parduotuvėse, galima rasti labai gerų alternatyvų, norint įsigyti kokybišką prekę pigiau. Ir čia kalba eitų apie pirkimą tada, kai perkame nebe naują arba kažkiek brokuotą prekę. Nereikia gąsdintis tokių etikečių, nes gali būti, kad jums ta prekė vis tiek puikiausiai tiks, pilnai funkcionuos, o mokėsite mažiau.

Mažai naudotos ir grąžintos prekės – pigesnis variantas

Pardavimai internetuTiek perkant 1a.lt, tiek kitose parduotuvėse, paprastai perkantiesiems yra suteikiama galimybė įsigyti prekes ir jas grąžinti per 14 dienų be jokio paaiškinimo. Klientas neprivalo argumentuoti, kodėl jam netiko viena ar kita prekė. Jo atsakymas labai paprastas: jam tiesiog netiko kažkas. Galbūt būtų kitaip, jeigu pirktų ne internetu. Taigi tiesiog pats pirkimo internetu faktas sudaro tokias sąlygas. Ir iš tiesų, kartais žmonės nesidžiaugia gauta preke bei ją grąžina. Pardavėjui tai nėra malonu, tačiau ką padarysi, tokie įstatymai. Jeigu prekė buvo grąžinta, tai nebūtinai dėl to, kad ji savaime bloga. Ji galėjo paprasčiausiai netikti pirkėjui. Gal pasimatavo batus ir pamatė, kad netinka dydis. Gal nusipirko įrenginį, jungiamą prie kompiuterio, o gavęs pamatė, kad nedraugauja tarpusavyje operacinės sistemos ir kažkas neveikia. Ir pan. Grąžinti prekes jas prieš tai mažai naudojus galima dėl įvairių priežasčių. O tokios prekės parduoti kaip naujos pardavėjas jau vėliau negali, nes ji kaip ir nėra nauja. Ant jos juk bus ir kokių nors įbrėžimų, ir pirštų antspaudų, ir praplėštos pakuotės. Todėl paprastai yra parduodamos tokios prekės atskirame skyriuje, kur pardavinėjami grąžinti daiktai. Tokį pardavimo modelį matysite ir amazon ar ebay pasaulinio lygio parduotuvėse. Lietuviai taip pat turi labai greitai ir pigiai įsigyti grąžintų prekių, jas užsisakydami iš 1a.lt parduotuvės.

Net jeigu kažkas apgadinta – gali puikiai tikti

Skaityti straipsnį “Apie pigesnį pirkimo internetu būdą” »

Kaip pasirinkti chalatą?

Turbūt visada labai atidžiai renkamės rūbus, avalynę, aksesuarus. Apatinį trikotažą. Norime rasti mums labiausiai tinkantį variantą, domimės audiniais, jų savybėmis. Bet štai kai reikia nusipirkti chalatą, atrodo, kad imame pirmą pasitaikiusį. Kodėl? Gal todėl, kad nežinome, iš ko galime rinktis?

ChalataiTaigi, chalatai dažniausiai yra siuvami iš šių pagrindinių audinių.

Medvilnė. Tai natūralus pluoštas, turbūt dažniausiai pasitaikantis siuvant chalatus. Toks chalatas lengvai sugeria vandenį, todėl itin patogus vilkėti nusiprausus duše ar po maudynių baseine. Taip pat patogu ir karštomis dienomis, nes medvilnė sugeria prakaitą.

Šilkas. Šis tvirto, blizgaus pluošto audinys gana brangus. Šilkinis chalatas bus plonas, lengvas, maloniai glus prie kūno. Tokio audinio chalatas vilkimas daugiau kaip aprangos detalė, dėl grožio, prabangos, bet ne dėl savo funkcionalumo.

Mikrofibra. Tai labai plonas sintetinis pluoštas, dažniausiai pagamintas iš poliesterio. Toks chalatas vilkimas šilumai, jaukumui, bet drėgmės jis nesugeria.

Skaityti straipsnį “Kaip pasirinkti chalatą?” »

Ženklai, kad metas restauruoti vonią ir ne tik

Restauruojame voniasTvarkingi žmonės negali pradėti įprastų darbų, negali imtis savo tikslų, kol nesusitvarko namų. Jeigu vonios tvarka ir būklė varo į neviltį, padėti iš tiesų gali vonios restauravimas, kuris pirmiausia padės atnaujinti pačią keramikinę vonią, o tuomet norėsis ir įvesti daugiau tvarkos į patį vonios kambarį.

Kaip atrodo vonia, kuri prašosi atnaujinimo

Kaip žinoti, kad jau reikalingas vonios atnaujinimas? Vonia išsiduoda savo paviršiaus nelygumais, pakitusiomis spalvomis. Jeigu balta spalva liko tik prisiminimuose, o vonia dabar geltona, ruda, rausva, juoda, tos dėmės išsibarsčiusios lyg žemėlapyje žemynai vandenyje – tai ženklas, kad vonios atnaujinimas jau tikrai reikalingas. O jį atlikti galima profesionaliai, jeigu patikėsite į geras rankas. Net jeigu vonioje matosi didžiuliai rūdžių keliai, ir tuos pačius galima sutvarkyti bei padaryti, kad jų tarytum nebūtų. Taigi, vonia gali spindėti kaip nauja. Profesionaliomis priemonėmis būtų išbalinamos ir išvalomos visos dėmės. Jeigu kažkur yra išdaužyti paviršiai, jie vėl užtepami reikalingomis, atspariomis medžiagomis. Esant poreikiui, atliekamas dažymas. Taip pat vyksta ir specialia technologija vonios vidaus valymas. Taigi, voniai tiesiog suteikiamas naujas gyvenimas, su ja padaroma geriausia, kas tik gali būti padaryta.

Kai sienos ir grindys prašo naujumo

Skaityti straipsnį “Ženklai, kad metas restauruoti vonią ir ne tik” »

Šviestuvai ir jų tendencijos

Namų interjeru daugiau besidomintys žmonės vienbalsiai sutinka, kad šviestuvai yra viena svarbiausių jo dalių. Net jei kruopščiai atrinksite pačias subtiliausias ir originaliausias detales, įsigysite itin prabangius, aukštos kokybės baldus ir pasirūpinsite nepriekaištinga vidaus apdaila – netinkamas apšvietimas gali taip ir neatskleisti visų jūsų pastangų, sudėtų kuriant tokį išskirtinį dizainą. Be to, šviestuvai svarbūs tikrai ne vien dėl to, kad sukurtų bendrą atmosferą namams ir padėtų išryškinti jų stilių – apšvietimas turi labai daug įtakos žmogaus vidinėms būsenoms ir net sveikatai. Nuolat rašant ar skaitant netinkamame apšvietime, gali susilpnėti rega. Tad jei rūpinatės savimi ir savo šeima, netaupykite rinkdamiesi tinkamą apšvietimą ir nemanykite, kad šiuo atveju mažiau yra geriau. Kuo daugiau tarpusavyje suderintų šviesos šaltinių įrengsite, tuo gražesnis ir jaukesnis taps jūsų būstas. Kokie šviestuvai šiuo metu populiariausi?

TendencijosNors rinką po truputį užkariauja šiuolaikiški šviestuvai, pasižymintys stilių, formų bei raštų įvairove, o jų gamintojai stengiasi pritaikyti naujausias technologijas, šiuo metu vyraujančios tendencijos tikrai nepasiriboja vien moderniais sprendimais.

Skaityti straipsnį “Šviestuvai ir jų tendencijos” »