Sustiprinkite savo lytinę funkciją ir išvengite šlapimo nelaikymo su Kegelio pratimais

Kegelio pratimai – tai specialūs pratimai, skirti sustiprinti šlapimo pūslės ir makšties raumenis. Šie pratimai buvo pavadinti po jų kūrėjo, Amerikos gydytojo Arnoldo Kegelio, kuris juos išradęs siekė padėti moterims, turinčioms šlapimo nelaikymo problemas, tačiau jie naudingi ir vyrams.

Kegelio pratimai yra lengvai atliekami ir gali būti naudingi daugeliui žmonių, ypač tiems, kurie patiria šlapimo nelaikymą, lytinio gyvenimo sutrikimus arba tiesiog nori sustiprinti savo lytinę funkciją ir pagerinti kokybę.

Dubens stiprinimasKegelio pratimai yra tiesioginiai raumenų susitraukimai, kurie padeda sustiprinti šlapimo pūslės ir makšties raumenis. Jie yra labai paprasti ir gali būti atliekami bet kuriuo metu, bet kur. Tiesiog turite sutraukti ir išlaikyti raumenis, kurie kontroliuoja šlapinimąsi ir tuštinimąsi.

Norėdami pradėti, turite išsiaiškinti, kur yra jūsų Kegelio raumenys. Geriausias būdas tai padaryti yra bandyti sulaikyti šlapimąsi vidurio proceso metu. Jei pajusite raumenų susitraukimąsi, tai yra jūsų Kegelio raumenys. Jei ne, paprašykite savo gydytojo padėti jums rasti šiuos raumenis.

Skaityti straipsnį “Sustiprinkite savo lytinę funkciją ir išvengite šlapimo nelaikymo su Kegelio pratimais” »