5 populiariausi Turkijos kurortai: kurį pasirinkti?

Turkija – tai nuostabių kontrastų šalis, kuri jau labai ilgą laiką yra viena iš populiariausių atostogų krypčių. Įspūdinga gamta, aukšto lygio aptarnavimas, pramogų gausa vilioja turistus iš visų pasaulio šalių. Norite atostogas praleisti Turkijoje, tačiau nežinote, kurį kurortą pasirinkti? Šiame straipsnyje aptarsime vienus iš populiariausių kurortų ir patarsime, kurį bene geriausia rinktis.

1. Alanija

TurkijaŠiame regione galima rasti puikių paplūdimių, apdovanotų Mėlynosios vėliavos apdovanojimais. Vienas tokių – Kleopatros paplūdimys. Alanijos regione maudynių sezonas – bene ilgiausias. Maudytis galima nuo balandžio iki lapkričio mėnesio. Be to, atvykę čia turistai gali grožėtis didingomis kalnų pilimis, nuostabiomis senamiesčio gatvelėmis. Čia taip pat yra daug nebrangių viešbučių, todėl jeigu ieškote pigiausios kelionės į Turkiją, šis regionas – vienas geriausių pasirinkimų.

2. Antalija

Antalija, dar vadinama Turkijos Rivjera, – vienas gražiausių Turkijos kurortų. Antalijos pakrantė driekiasi net 200 kilometrų ir yra pripažinta viena iš ekologiškai švariausių vietų. Čia maudymosi sezonas taip pat yra labai ilgas: nuo gegužės iki lapkričio mėnesio. Antalija yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori susipažinti su povandeniniu pasauliu.

3. Kemeras

Skaityti straipsnį “5 populiariausi Turkijos kurortai: kurį pasirinkti?” »