Saulės parkai suteikia galimybę turėti jėgainę kiekvienam

Važiuodami Lietuvos keliais tikriausiai esate matę vietoves, kurių ne mažą plotą užima įrengtos saulės elektrinės. Tai saulės parkai, juos įrenginėja ir prižiūri ne viena saulės energetikos įmonė. Atskiros įmonės turi savo saulės parkus, juose įrengtos elektrinės yra parduodamos gyventojams arba juridiniams asmenims. Jeigu jums iškilo klausimas: „Ar ir aš galiu turėti savo elektrinę, nors gyvenu bute?“, atsakymas būtų taip, kiekvienas Lietuvos gyventojas gali nusipirkti jau įrengtas jėgaines saulės parkuose.

Kokie saulės parkai yra Lietuvoje?

Mūsų šalyje yra Kuršėnų saulės parkas, šį projektą vysto patyrusi saulės energetikos įmonė „Saulės grąža“. Taip pat saulės parkai yra Elektrėnų rajone, Obenių kaime, Utenoje, Molėtų rajone Šliavelių kaime, Lazdijų rajone Buktos kaime. Daugiau informacijos apie visus šiuos projektus galima rasti interneto svetainėje saulesparkai.lt. Šiame puslapyje galite sužinoti elektrinių kainas kiekviename parke, koks jų metinis priežiūros mokestis, kas yra projekto vystytojas.

Skaityti straipsnį “Saulės parkai suteikia galimybę turėti jėgainę kiekvienam” »

Naujienlaiškių siuntimas su „Vivased“

Šiandien žmonės daugybę laiko praleidžia internete, kelis kartus per dieną tikrina savo elektroninius paštus. Pasiekti savo klientą per elektroninį paštą yra puikus būdas užmegzti ryšį, jį stiprinti ir didinti pardavimus.

Naujienlaiškių siuntimas jau išbandytas ne vieno stambaus verslo internete atstovo ir vykdomas ilgus metus, nes gaunami rezultatai pasiteisina. Rinkodaros specialistų nuomone tai būtina marketingo dalis, kuri nėra brangi ar kainuojanti daug laiko ir pastangų. Iš tiesų, naudojantis tinkamomis naujienlaiškių siuntimo platformomis, galima greitai sukurti laiško turinį, jį išsiųsti daugybei adresatų vienu paspaudimu ir gauti analitinius duomenis, kurie padėtų dar geriau pažinti savo vartotoją. Tokia yra vivasend.lt platforma internete.

Kokios galimybės su „Vivasend“?

Šios platformos naudotojai gali kurti ir siųsti laiškus už labai nedidelį mokestį.

Naujienlaiškių siuntimas dar niekada nebuvo toks paprastas!

Užsiregistravus „Vivasend“ sukurkite įtraukiantį turinį su puikiomis nuotraukomis, kurias jūs lengvai perkelsite iš savo elektroninės parduotuvės ar kitų šaltinių internete. Su dizaino programėle galėsite redaguoti nuotraukas, įterpti tekstą ir atlikti daugybę veiksmų, kurių dėka jūsų laiškas taps patrauklus klientui. Taip pat platformoje yra jau paruoštų, stilingų naujienlaiškių šablonų, jums tereikės įkelti savo nuotraukas.

Skaityti straipsnį “Naujienlaiškių siuntimas su „Vivased“” »

Kaip nustatoma SEO optimizacijos kaina

Seo paslaugosJei jūs turite savo tinklapį ir norite pritraukti į jį daugiau potencialių pirkėjų, arba jei kada nors domėjotės kaip puslapiai išsikovoja aukštesnes pozicijas Google rezultatų puslapiuose, tikriausiai jau žinote kas yra seo paslaugos. Tačiau ar žinote, nuo ko priklauso seo paslaugos kaina? Šis įkainis gali labai skirtis priklausomai nuo įvairių faktorių, todėl dažnas klientas pamatęs tokią plačią amplitudę tarp visų galimų variantų pasimeta. Kaip įtikinti žmogų už paslaugą mokėti 1000 eurų, kai analogiško pavadinimo paslauga pas kitą specialistą kainuoja vos 50?

Visų pirma reikėtų pradėti nuo to, jog nebūna dvejų tokių pačių SEO optimizacijų – kiekvienas atvejis yra skirtingas ir autentiškas. Todėl ir kaina kiekvienu atveju skirsis. Iš esmės yra du pagrindiniai skirsniai, į kuriuos galima būtų skirstyti SEO optimizaciją – tai vidinė ir išorinė. Neabejotinai beveik visuomet vidinė optimizacija bus kur kas pigesnė, nei išorinė. Tiesa, vidinė optimizacija dažniausiai ir yra mažiau veiksmingai. Tačiau nepaisant visko, ji taip pat yra tiesiog būtina. Jei neatliksite vidinės seo optimizacijos ir iš karto peršoksite į išorinę, gerų rezultatų galite nesitikėti.

Skaityti straipsnį “Kaip nustatoma SEO optimizacijos kaina” »

Kaip pasirinkti elektros tiekėją: pagrindiniai niuansai ieškantiems

ElektrumŠiuo metu labai daug kalbama apie elektros tiekėjo pasirinkimą. Tai gali būti ir tikrai yra kur kas sudėtingesnis darbas nei kada nors teko pagalvoti. Juk norisi, kad elektros energijos tiekėjas paslaugas teiktų ne tik konkurencingomis kainomis, tačiau taip pat ir patraukliomis sąlygomis, kurios labai kinta.

Jeigu ieškote, tačiau nežinote, kaip greičiau rasti – tokiu atveju pateiksime Jums kelis patarimus, kurie, esame tikri, kad padės rasti ne tik geriausius, tačiau ir tokius, kurie geriausi būtent Jums.

Ekologija tampa labai svarbi

Elektros kaina vis labiau krenta, tad tai suteikia žmonėms galimybę kur kas paprasčiau lyginti pasiūlymus ir tuo pačiu pasirinkti tą, kuris atitinka poreikius ne tik kainos, tačiau ir kitomis prasmėmis. Šiuo atveju daugiau dėmesio skiriama ekologijai, kadangi ji labai dažnai vadinama pagalba tokiu atveju, kai norisi gyventi tvariau su gamta. Žinoma, geriausias pasirinkimas yra saulės energija. Tačiau ir tokiu atveju reikia nepamiršti atsakingai suderinti smulkmenas ir tuo pačiu įsiskaityti į sąlygas, kad gautumėte tiksliai tai, ko Jums reikia.

Kainos aspektai

Skaityti straipsnį “Kaip pasirinkti elektros tiekėją: pagrindiniai niuansai ieškantiems” »

Ar limfodrenažinis masažas malonus?

Limfodrenažinis masažasKartais masažus rinktis reikia ne dėl malonumo, o naudos. Limfodrenažiniai masažai teikia daug naudos, todėl jį rekomenduoti gali gydytojas po operacijos ar dėl kitos priežasties. Masažai naudingi, tačiau kartais ne itin malonūs. Kokie yra limfodrenažiniai masažai? Ar jie sukelia skausmą? Šie masažai patinka daugeliui, tačiau pasitaiko, jog pojūčiai pasirodo kiek per stiprūs. Limfodrenažinis masažas atliekamas nesudėtingai. Uždedama apranga, kuri suspaudžia ir atpalaiduoja. Kai kuriems jausmas gali būti malonus, kitiems nemalonu, jog stipriai suspaudžiama. Procedūra gali būti šiek tiek skausminga tiems, kurie yra jautrūs. Nereikėtų galvoti apie tai, ar procedūra skausminga, nes naudos yra daug. Limfodrenažiniai masažai daugeliui malonūs, todėl naudinga pasidomėti masažais, kadangi jie naudingi.

Procedūros kartais naudingos, tačiau ne itin malonios. Limfodrenažinis masažas malonus, tačiau soliariumas kai kuriems gali būti ne pati mėgstamiausia procedūra. Nemaloni, tačiau naudinga. Soliariumas teikia daug naudos. Oda tampa gražesnė. Ne tik tamsesnis įdegis suteikia odai gražų atspalvį, bet ir išgydyta oda, kurią kamuoja aknė ar kiti dalykai. Soliariumas Kaune naudinga procedūra, tačiau kai kuriems gali būti nemaloni stovėti soliariume. Galima rinktis stovimą arba gulimą soliariumą. Kartais sakoma, jog stovimas soliariumas naudingesnis, todėl galima būti ne tiek daug minučių, kiek soliariume, kuriame galima atsigulti ir snausti, kol atliekama procedūra. Naudinga žinoti, jog soliariumai neskausmingi, tačiau nemalonūs. Stovėti gali būti nuobodi, o šiluma kartais pradeda erzinti. Tikrai sudėtinga reguliariai lankytis soliariumuose, kadangi jie po kurio laiko pradeda šiek tiek atsibosti. Būti gražiems nelengvas darbas. Naudinga pasidomėti procedūromis.

Skaityti straipsnį “Ar limfodrenažinis masažas malonus?” »